TheGayWay

Alla inlägg under mars 2012

Av thegayway - 13 mars 2012 15:43

Rätt som det är när vi sitter och pluggar på var sitt håll i telefon och skype så börjar vi sjunga på den här låten, båda 2 samtidigt, vad är oddsen för det? 



Det är väl helt enkelt bara så vi är helt enkelt ;)



// Emelie 


--The Gay Way-- 

Av thegayway - 12 mars 2012 20:35

Igår när jag kom ner till vardagsrummet ville pappa och mamma prata med mig, dom ville att jag skulle sätta mig i soffan med dom och allt. När någon säger att dom vill prata med mig blir jag genast nervös och tänker "vad har jag nu gjort?" haha min vanligaste tanke i sånna sammanhang. Löjligt jo visst kanske, men jag har liksom alltid på något sätt kännt mig skyldig när någon säger så xD

I allafall jag hade inte gjort något utan pappa berättade att han och mamma hade bestämmt sig för att köpa mig en nya mobiltelefon! Har viljat ha en ny ett bra tag nu och har oräknerliga gånger bett om att få en som studentpresent (hade min innestående) och nu hade de äntligen bestämt sig för att jag skulle få det :) blev överlycklig och sprang iväg och beställde en på en gång :D

Nu hoppas jag på att den kommer i morgon med posten så att jag får hämta ut den!! :D LÄNGTAR!!


Avslöjar dock inte vilken modell det är förens jag fått den men kan ju bara säga så mycket som att det inte är en sån här! xD 


Dock var det en sån som min första mobil modell var :P


Har förstås som vanligt pluggat idag. Den här skiten verkar ju aldrig bli klar! Men tack vara lite hjälp ifrån fina fästmön så kommer jag i allafall längre och längre för var dag som går, och jag hoppas att jag är klar med allt tills tentan på Söndag!


Jag hoppas även på att få min provsvar från läkaren i morgon så jag vet om jag kan åka till min kära den här veckan! Hoppas hoppas HOPPAS!!!


// Elin


-- The Gay Way --

Av thegayway - 11 mars 2012 19:35

Inte så svårt att se vem som är modellen och vem som är fotografen i det här förhållandet va? 

 

Min väldigt vackra flickvän på en bild när hon höll på och göra hembakade chips och jag fick egentligen inte ta en bild ;) men när hon är så vacker hur kan man låta bli? 




Jag har en kamera och jag är inte rädd för att använda den ;) väntar på att min älskling kommer tillbaka så jag kan fortsätta ta lite bilder på henne :)


// Emelie  


--The Gay Way --

Av thegayway - 10 mars 2012 20:45

Sitter tillsammans med mamma och pappa och älskling i telefon och kollar på melodifestivalen. så otroligt bra att telefonen finns så att min älskling också kan vara med :) just nu sitter jag och bloggar från pappas nya telefon och jag kan ju bara erkänna att den var super bra att blogga ifrån :) jag vill också ha en sån! men nu ska jag äta ädelostfyllda rullader med potatisklyftor ;) mums


//Elin


-- The Gay Way --

Av thegayway - 10 mars 2012 13:00

Ingen kan väl ta låten på allvar efter ha sett det här klippet? haha Men roliga det är de :P

Av thegayway - 9 mars 2012 17:34

Jag och mitt pluggande går absolut inte ihop idag! Jag har försökt att fokusera och plugga flitigt hela dagen men hela tiden har det kommit något annat emellan, typ som det att jag håller på att spela över alla mina gamla VHS filmer till datorn för att sedan kunna bränna ut dom på DVD. Blev så grymt arg där ett tag när det hade stått att en film skulle var 180 min lång och sedan slutade den på 4 timmar ändå! Men jag kanske är lite överkänslig, jag vet inte ;) Stackars Emelie som får vara med mig i telefon under alla mina duster med videobandspelar och plugg ilska xD Som tur var hjälpte hon mig lite med några frågor som jag inte kunde hitta något svar på, hon är för snäll min lilla älskling :D <3

Nu ska jag inte klaga mer då det förmodligen blir väldigt tråkigt att läsa om men jag fick bara lov att skriva av mig lite ilska  


Ikväll blir det (som min fästmö redan har skrivit) pizzabakningsdejt i telefon och webbkamera, då mina föräldrar är bortbjudna och jag har hela köket stående till mitt förfogande, ALLT kan hända ;) 

NU ska jag fortsätta att plugga lite innan pizzadegen ska fixas :)


Ha en bra fredag med mycket myyyys nu! 


//Elin


-- The Gay Way --

Av thegayway - 9 mars 2012 12:18

Simma, plugga, sova, spinning, plugga, sova, simma, plugga, sova och så går min vardag runt för tillfället. Men ikväll blir det Pizza bakningsdejt med min älskling via telefon och skype. Den som uppfann skype gjorde verkligen en god gärning för långdistans förhållanden så att man kan se och höra sin älskling även då man inte kan vara med den just för stunden.

 




Skype för långdistansdejting - nästan en slogan eller vad säger ni? 


/ Emelie 


--The Gay Way --

Av thegayway - 8 mars 2012 21:11

Hej igen, vi beklagar att det tyvärr inte blev något blogginlägg igår och inte förens så här sent idag, men vi bägga har haft väldigt mycket att stå i. Nu ska jag i allafall försöka sammanfatta lite kort vad jag gjort de två senaste dagarna, och varför ni inte hört av oss :)


Igår: Dagen började för min del med att jag vaknade väldigt tidigt för att ligga och dra mig i sängen och kolla lite på tv innan det blev dags att gå upp och göra mig iordning för en heldag. Mamma skulle skjutsa mig till vårdcentralen för att ta några blodprover, men vi kom vi iväg ganska sent så mamma fick köra ganska snabbt xD det var bara att hoppas på att inte farbror blå (polisen) stod bakom något hörn och tjuvpassade på oss ;) men men vi kom i allafall i tid till vårdcentralen där jag ganska snabbt fick komma in och ta proverna. Den här gången var jag mer koncentrerad på i vilket rum jag gick in, så att det inte skulle bli som förra veckan då jag gick vilse där inne när jag kommit ut från provtagningen och skulle gå till dörren mot väntrummet, som jag sen upptäckte att var dörren brevid provrummet där jag nyss befunnit mig xD I allafall, den här gågen gick jag inte vilse! :) Efter besöket på vårdcentralen åkte jag och mamma till stan för att där möta upp min moster som jag nu mera träffar allt för sällan, vilket är väldigt tråkigt. Vi lunchade sedan även med min andra moster och min kusin och hennes lilla bebis, som var så underbart söt :) Det blev dock inte så mycket shopping för min del då jag sparar de mesta av mina pengar för att så snabbt som möjligt kunna flytta till Emelie, men lite grejer blev det i allafall, det vill säga en snygg svart kavaj som var på Rean och 3 par strumpbyxor :P Vi kom inte iväg hem förens väldigt sent så plugga var ju bara att glömma, tyvärr :/ Men att prata med Emelie i telefon blir det aldrig försent för så hon ringde upp mig så fort jag kom hem :D

Det var min gårdag det, nu fortsätter vi med idag som förmodligen inte är lika intressant då jag mest hela dagen bara har pluggat, pluggat och åter pluggat.... Drygt men Emelie hjälpte mig lite via telefon så jag fick rätt mycket gjort ändå fast det var svårt. Min ängel hjälper mig alltid när jag behöver det, hon är så underbar de lilla livet ;)


 

Söt Emelie på bryggan i somras :)


Fick även ett spontant men välbehövligt telefonsamtal från storasyster Linda idag också, vilket piggade upp en hel del i pluggandet :)


Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av en serie. Det tycker jag nog jag har gjort mig förtjänt av då jag haft massa historia i huvudet hela dagen lång ;) 


//Elin


-- The Gay Way --

Presentation


Hej, vi är ett gaypar som heter Emelie(22) och Elin(20). Vi har nu varit ett par sedan Maj 2011, och det dröjde inte länge innan vi förlovade oss.
Vi vill blogga om vårat liv tillsammans, både som sambos och särbos, och även en del recept.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om vår nya "Header"?
 Okej
 Skit snygg! behåll!
 Asså.... ni kanske borde ta och skaffa någon annan i framtiden när ni får tid
 BYT!!!
 Övrigt

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards