TheGayWay

Alla inlägg den 2 april 2012

Av thegayway - 2 april 2012 13:58

Hej hej, nu är vi tillbaka igen efter en fullspäckad vecka! För både Elin och Emelie har det varit Plugg, Plugg och åter Plugg var eviga dag. Elin har pluggat för fullt med 2 inlämningsuppgifter som skulle vara inskickade senast i fredags (30e), och Emelie med massa notiser (hoppas jag säger rätt nu xD) och sånt som skulle skrivas. Så ja, vi har båda haft det fullt upp men vad gör väl det när man är tillsammans med den man älskar? Bara att ta en paus å pussas lite :) 


När vi äntligen fick lite helg från allt pluggande tog vi en heldag på äventyrsbadet här i kalmar :) Supermysig dag med matsäck och massa och skratt :) Emelie (som har tävlingssimmat) försökte att lära mig att att simma fjärilssim xD Gick väl sådär men gck i allafall bättre när jag fick pröva med simfötter :D såg nog väldigt rolig ut när jag plaska runt där i vattnet i simglasögon och simfötter och såg uta att kunna drunkna vilken sekund som helst xD 
Nu har jag träningsvärk från hevetet xD Men väldigt kul var det i allafall :)
Efter badet åkte vi till ica och handlade lite, sen åkte vi hem och dog lite av utmattning och fixade plankstek :) Väldigt mumma!


Igår vaknade vi båda två upp med den värsta huvudvärk... Inte kul! Vi tyckte att någon som festat hela fredag/Lördag skulle förtjäna den och inte vi som hade varit på äventyrsbadet och senare kollat på saltkråkan! Orättvist! Men vi överlevde som tur dagen igår ändå även fast vi bara låg i sängen mest hela tiden. 


Idag blir det förmodligen plugg, samt Ing-Maries (Emelies mamma) goda köttgryta :)



Vackra blommor som Emelie kom hem med en dag i veckan :) <3  



//Elin & Emelie


-- The Gay Way -- 

Presentation


Hej, vi är ett gaypar som heter Emelie(22) och Elin(20). Vi har nu varit ett par sedan Maj 2011, och det dröjde inte länge innan vi förlovade oss.
Vi vill blogga om vårat liv tillsammans, både som sambos och särbos, och även en del recept.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om vår nya "Header"?
 Okej
 Skit snygg! behåll!
 Asså.... ni kanske borde ta och skaffa någon annan i framtiden när ni får tid
 BYT!!!
 Övrigt

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards