TheGayWay

Alla inlägg under april 2012

Av thegayway - 14 april 2012 16:51


De av er som läser som känner mig (Emelie) vet nog att jag skriver ganska mycket. Eller jag har gjort det, just nu skriver jag inte så mycket som inte har med skolan att göra, förutom bloggen. Men det ska det bli ändring på. Nu har jag till och med gjort ett schema för mig så att jag ska få in skrivandet i min vardag igen.


För att börja igen tänkte jag kolla igenom allt som jag börjat på och jag överdriver inte när jag säger att jag har över 50 påhittade berättelser som alla har en början, tanke och karaktärer. Sen har jag ytterligare några där enbart ord är ihop slängda efter varandra utan någon egentlig innebörd.


När jag nu höll på att gå igenom allt hittade jag en väldigt intressant början.


Så många andra böcker, noveller, berättelser som jag har skrivit börjar alltid med en tanke, en rubrik och sedan följer texten där efter. Det kommer jag inte göra nu. Jag har ingen tanke med det som jag kommer att skriva, jag har ingen rubrik och jag har ingen klar text som kommer följa.

Men ändå vet jag att det som jag skriver nu kommer vara bland det viktigaste jag någonsin kommer skriva. Det sannaste, det renaste, det naknaste.

Denna text kommer öppna ett fönster till en osynlig värld bakom en järnridå och för att sanningen ska kunna yppas måste muren falla.

Fågel Fenixen måste brinna upp för att ge plats åt det nya att komma.



Visst låter den intressant? Det låter som jag höll på att börja skriva något riktigt spännande. Nu är det ju bara synd att jag inte har den minsta aning om vad det jag skrivit handlar om. Inte den blankaste. hm... 

Av thegayway - 14 april 2012 11:56

Hoppas ni alla är glada att höra att jag överlevde min närkontakt med fåglarna igår! Det blev faktiskt inte så mycket närkontakt som tur väl är. Phuuu! 


Efter att ha lyssnat på en låt ifrån Mulan filmen



fick jag tillräckligt med mod för att möta fåglarna. Så när jag kom stormande ut med aggressiva steg flög fåglarna all världens väg (eller så kan det bero på att en hund gick förbi samtidigt som mig, som skällde lite på dem så att de försvann) jag skulle anat att det inte var fåglarna utan hunden som jag skulle varit rädd för... 


För när jag gick tillbaka från affären höll hunden på att flyga på mig vilket reslutera i att jag fick hjärtat i halsgroppen! 


Men poängen är - I survived! 



// Emelie 


-- The Gay Way --

Av thegayway - 13 april 2012 23:11

 


Denna bild är jag faktiskt ganska stolt över att jag tagit själv! jag är inte duktig på att fota men den här blev faktiskt bra :D 

Den är helt oredigerad förutom att den svarta ramen är tillag :)


//Elin


-- The Gay Way --

Av thegayway - 13 april 2012 18:20

Rapport: just nu har fåglarna invaderat hela baksidan av min lägenhet. Vet ni vad detta innebär? 


okej jag överdriver idag igen, nej det gör jag inte. 


Nu är det så här, jag hade tänkt att gå ut, närmare bestämt jag hade tänkt att gå till Netto och köpa popcorn eller dipp eller något tills ikväll. Men fåglarna håller mig instängd! Om jag skulle gå ut nu känner jag på mig att på några få minuter skulle en scen från Hitchcocks Fåglarna utspela sig... 


 


Bara en liten skillnad, fåglarna på min baksida är stora havstrutar ... 


Att våga eller inte våga gå ut?


To be continued. . . 


// Emelie


-- The Gay Way --

Av thegayway - 12 april 2012 21:30

 

Av thegayway - 12 april 2012 14:34


Nej då, det kanske var lite överdrivet ifrån min sida, men det är så det känns! Man blir så van vid att vara 2 när man är på samma plats som sin flickvän. Tror till och med att vädret var deppigt för min skull imorse för när jag såg ut genom fönstret så såg det ut som jag kände mig.



Alltså var jag inte det minsta pepp på att åka till skolan imorse och ännu mindre pepp på att vi skulle gå runt till myndigheter och be och få läsa deras post. Jag vet att det är offentliga handlingar som allmänheten får ta del av, men kände mig väldigt illa till mods av att göra det.



Jag som mådde dåligt på högstadiet när man skulle åka runt och jämföra priserna på olika mataffärer men det är ju en sak, att be och få läsa posten är en annan! Men det gick bra och fick se lite post, fick kopior på lite post och kunde till sist skriva en notis och en artikel till skolan. Vet inte om det var en dag med lite post eller om jag inte fatta uppgiften för tyckte det var lite och gå på men nu är jag i alla fall klar med det.



Så vad ska eftermiddagen erbjuda?



Jo jag funderar på att ta mig en tur till simhallen eller köra spinning har inte bestämt mig än, tror det blir att simma för spinningen är 17:30 och vill inte åka först till skolan vid 16 och sedan till spinningen vid 17:30, känns onödigt. Så det blir ANTAGLIGEN att simma :)



Tror ni att jag har tråkigt eller tråkigt själv när jag bara bloggar?


 



// Emelie


-- The Gay Way --

Av thegayway - 12 april 2012 12:57


Nästan tönt-stämpel där på rubriken men skulle bara tala om för de som faktiskt läser våran blogg att vi lever. Kors i taket jag vet, bloggandet har inte varit på högvarv direkt. Men det är inte lätt att inne blogga i påsk! Försök tajma in det med all påskmat, godis, umgås med familjen och framförallt hinna spendera lite tid med sin flickvän, när vi bara hade några dagar kvar tillsammans för den här gången.
 


Nu sitter jag (Emelie) ensam i Kalmar och inte har något bättre för sig än att ge sig på att blogga lite, Elin är med på telefon men hon pluggar lite samtidigt som hon hittade massa Pippi Långstrump filmer, tror jag det var i alla fall.
 


Hur har eran påsk varit?

 
 

Vi har faktiskt sett en väldigt massa filmer i Påsk som bland annat:


Happy Feet 2 = I WANNA KNOW WHAT LOVE IS!!!

 





Johnny English Rebourn = GALEN KINES TANT!!!


 






The Three Muskeeters = FLYING SHIPS ?!?!



 





men bäst av allt Saltkråkan – EFTER BEHAG!

 




Mellan filmerna har vi blandat god mat och faktiskt inte så mycket godis som man skulle kunna tro. Vi ska försöka att skriva lite om vad vi haft för oss när vi var tillsammans samt att skriva om hur vi träffades då vi fått förfrågning om det. Allt kommer, just be patient ;)


Om ni har något annat önskemål som ni vill höra om just let us know :) genom att kommentera under eller ställa en fråga, tror den boxen är till höger.


Det var allt för nu, jag kommer tillbaka lite senare :)

// Emelie


--The Gay Way--


Av thegayway - 5 april 2012 10:50

Jag vill se Titanic i 3D på bio, men! Jag har sett den förut, jag vet vad som händer, varför då betala för att se den på bio? Mitt dilemma. 



   






Men som älskling och jag kom fram till igår, man får en viss känsla av Titanic, som ett sug i magen på något sätt. Och om man får en sådan känsla av att se den på VHS hur otrolig känsla skulle man då inte få av att se den på Bio i 3D?


OMG! jag kom ihåg att blogga!



// Emelie 


-- The Gay Way -- 

Presentation


Hej, vi är ett gaypar som heter Emelie(22) och Elin(20). Vi har nu varit ett par sedan Maj 2011, och det dröjde inte länge innan vi förlovade oss.
Vi vill blogga om vårat liv tillsammans, både som sambos och särbos, och även en del recept.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om vår nya "Header"?
 Okej
 Skit snygg! behåll!
 Asså.... ni kanske borde ta och skaffa någon annan i framtiden när ni får tid
 BYT!!!
 Övrigt

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards